Betala räkningarna i tid

Som företagare är det viktigt att skapa starka och trygga relationer eftersom att ditt förhållande till leverantörer, kunder och finansinstitut är centralt för ditt företag. För att skapa pålitliga relationer gäller det att inte skjuta upp dina betalningar och hålla dig till det som avtalats. Som företagare kan det ibland kännas omöjligt att få allt att gå runt och därför gäller det att du kan planera ekonomi, ha tillräckligt med rörelsekapital till de löpande utgifterna samt ha en god kommunikation med dina kunder. Trots att det är möjligt att skjuta upp vissa betalningar finns det alltid räkningar som måste betalas in direkt. Behöver du ta ett lån som nödlösning kan du ansöka om det hos oss på bara några minuter. Det enda du behöver göra är att skicka in en låneansökan på webben och blir du beviljad kan du få pengarna redan samma dag. För att inte hamna i en sådan situation är det viktigt att du planerar så att du kan betala räkningar i tid.

Lika viktigt som företagare som privatperson att vara i tid

Oavsett om du driver ett litet eller stort företag är det viktigt att betala dina räkningar i tid. Som företagare uppstår det nya utmaningar hela tiden och därför är det viktigt att du kan planera ekonomi. Det är lika viktigt för företagare som privatpersoner att betala räkningar i tid men det finns vissa räkningar som en företagare absolut inte får glömma. Om du skulle glömma att betala skatt kan du få böter och bli tvungen att betala stora straffavgifter, vilket drabbar ditt företag. När du driver företag får du aldrig glömma att betala leverantörer och kunder. Med en god relation är det lättare att göra upp en betalningsplan om det är så att du inte kan betala i tid. Sedan är det viktigt att alltid betala dina anställda i tid. Det är dem som sliter för att ditt företag ska lyckas så se till att ta hand om dem ordentligt.

Lär dig att planera din företagsekonomi

Nyckeln till en god företagsekonomi är planering. Genom att planera ekonomi slipper du oväntade utgifter som ger dig och ditt företag ekonomiska problem. Businesscredit.se skapades för att kunna erbjuda snabba och pålitliga företagslån till den som har hamnat i en ekonomisk knipa och behöver betala räkningar. Du känner säkert till begreppet "tid är pengar" och som företagare är det ett begrepp att leva efter. Så länge som du fortsätter att skjuta upp dina betalningar kommer ditt företag att gå i förlust. Därför erbjuder vi en lösning som hjälper dig och ditt företag på rätt bana igen.

Så här får du nöjdare kunder

Som företagare är nöjda kunder a och o för att ditt företag ska lyckas. Det handlar om mer än att leverera en bra produkt eller en prisvärd tjänst. Det handlar om att få kunden nöjd redan vid första kontakten med dig och ditt företag.
28.3.2019

Viktiga datum för företagare 2019.

Det finns ett antal datum för företagare som är viktiga att hålla reda på 2019. Precis som tidigare år betalas mervärdesskatten (moms) in halvårsvis i februari och augusti, medan företagare som anställer deklarerar detta och betalar in avdragen preliminär skatt månadsvis precis som tidigare. Viktigt att tänka på är det nya karensavdraget och beräkningsgrunden för sjuklön.
8.3.2019

Företagslån för att hjälpa dig med många situationer

Det snabba företagslånet ger effektiv och exakt hjälp till de svenska företagens olika behov. Med olika låneprodukter kan företag uppnå många mål. Företagslånet vänder sig till den som söker snabb finansiering för akuta investeringar, ytterligare tillväxt eller till och med förvärvet av ett nytt affärsområde.
31.8.2018