Välj lånebelopp

10 000 kr
500 000 kr
3 mån
12 mån
Lånebelopp:
Avgift:
Total lånekostnad:
Månadskostnad:
Exempel på återbetalning vid lån på 100 000 kr med månadsavgift på 28 740kr. Inga andra kostnader eller räntor tillkommer.
Förverkliga dina idéer!

Så här ansöker du
om företagslån

  1. Låneansökan
    1. Gör låneansökan på webben
  2. Lånebeslut
    2. Du kan få lånebeslutet samma dag
  3. Utbetalning av lån
    3. Pengarna betalas in på ditt företags konto redan samma dag, eller senast följande vardag

Företagsfinansiering

Letar du efter ett sätt att expandera företaget, men räcker inte riktigt kapitalet till? Då kan du i så fall smidigt få företaget att växa med rätt finansiering. Att ansöka om ett lån via en företagsfinansiering kan verkligen underlätta situationen och med rätt finansiering kan du enklare betala de kostnader och avgifter som behövs, för att ta vara på verksamhetens alla affärsmöjligheter.

Finansiering för ditt företag

För att få låna av oss så behöver du ha en enskild firma, ett handelsbolag, ett aktiebolag eller ett kommanditbolag. Din finansiering kommer bara bli godkänd om verksamheten har omsatt minst 700 000 kronor och ett bokslut behöver även ha gjorts. Hos oss ansöker du enkelt om finansiering via vår hemsida och beskedet på din ansökan får du snabbt därefter. Lånesumman ligger på mellan 10 000 kronor och upp till 500 000 kronor och blir ansökan godkänd, har du normalt sett dina lånade pengar nästa bankdag.

När du ansöker om ett företagslån är det en rörlig räntesats och denna ränta är individuell beroende på hur din kreditupplysning ser ut. Du kan även välja att ansöka om ett företagslån direkt som ett annuitetslån och där du betalar av ditt lån med samma kostnad varje månad. Ansök enkelt via vår hemsida, ange ditt önskade lånebelopp och återbetalningstid så kommer den snabbt att behandlas. När ditt lån väl blir beviljat så kan du enkelt få tillgång till dina sidor, där du hittar all information om avtalet och lånet i fråga.