Välj lånebelopp

10 000 kr
500 000 kr
3 mån
12 mån
Lånebelopp:
Avgift:
Total lånekostnad:
Månadskostnad:
Exempel på återbetalning vid lån på 100 000 kr med månadsavgift på 28 740kr. Inga andra kostnader eller räntor tillkommer.
Förverkliga dina idéer!

Så här ansöker du
om företagslån

  1. Låneansökan
    1. Gör låneansökan på webben
  2. Lånebeslut
    2. Du kan få lånebeslutet samma dag
  3. Utbetalning av lån
    3. Pengarna betalas in på ditt företags konto redan samma dag, eller senast följande vardag

Företagskredit

En företagskredit är ett bra alternativ för dig som vill investera i ditt företag eller kanske har råkat ut för oanade utgifter. En företagskredit ser till att du inte behöver tömma hela kontot på tillgångar utan verkligen kan fokusera på det som är viktigt - att driva och utveckla ditt företag framåt.

Företagskredit som finansieringslösning

Att ta ett företagslån som finansieringslösning är ofta en bra lösning på längre sikt. Genom att få loss kapital för att kunna investera i nya maskiner eller ombyggnation så investerar du i ditt företag. Dessa investeringar leder till att ni exempelvis kan öka produktionen och på så sätt också sälja mer. Business Credit erbjuder företag att låna från 10 000 kronor upp till 500 000 kronor där återbetalningstiden ligger mellan 3 till 12 månader. Företaget får på så sätt en fast kostnad att betala varje månad där alla kostnader för lånet ingår.

Vill ditt företag låna upp till 200 000 kronor krävs det att en privatperson går i proprieborgen för er, för lån från 200 000 kronor och uppåt krävs det två privatpersoner. Kommer låneansökan in före klockan 15:00 en vardag så får ni ett besked redan samma dag. När alla berörda personer har skrivit på alla nödvändiga dokument, vilka generellt signeras med Bank ID, förs pengarna över till företagets bankkonto. Företagslånen beviljas till svenska företag som är registrerade hos Bolagsverket där varken företaget eller borgensmännen har någon betalningsanmärkning och borgensmännen har en god kreditvärdighet.