Välj lånebelopp

10 000 kr
500 000 kr
3 mån
12 mån
Lånebelopp:
Avgift:
Total lånekostnad:
Månadskostnad:
Exempel på återbetalning vid lån på 100 000 kr med månadsavgift på 28 740kr. Inga andra kostnader eller räntor tillkommer.
Förverkliga dina idéer!

Så här ansöker du
om företagslån

  1. Låneansökan
    1. Gör låneansökan på webben
  2. Lånebeslut
    2. Du kan få lånebeslutet samma dag
  3. Utbetalning av lån
    3. Pengarna betalas in på ditt företags konto redan samma dag, eller senast följande vardag

Ränta på företagslån

Småföretagare behöver ibland expandera sin verksamhet. Det kan vara alltifrån nya affärsmöjligheter till utökat lokalbehov som ska finansieras. För detta krävs kapital. De stora bankerna har ofta mindre förmånliga villkor med hög ränta för småföretagare. Ränta på företagslån utgår även vid krediter från mindre förmedlare, men en mindre förmedlare kan erbjuda ränta och amortering som en paketlösning.

Tydliga kostnader för ditt företagslån

Behöver du kapital för att expandera din verksamhet och samtidigt få kontroll över dina finansieringskostnader? Alla småföretag behöver från tid till annan nytt kapital för ta vara på nya affärsmöjligheter eller helt enkelt expandera en befintlig verksamhet. Det kan vara ytterligare fasta tillgångar som måste finansieras, till exempel nya produktionslokaler. Det är inte alltid möjligt att finansiera företagets tillväxt med uttag från kassan. Storbankerna kan ofta vara ointresserade av småföretagare och erbjuda hög ränta. Ofta kan det vara förmånligt att ordna finansieringen genom att ta ett lån med bra ränta från en fristående låneförmedlare som BusinessCredit.

Med ett lån från BusinessCredit är kostnaderna för företagslånet i form av amortering och ränta inbakade i en fast avgift. BusinessCredit erbjuder ett lån till småföretagare mellan 10 000-500 000 kronor. Återbetalningstiden är mellan 3 till 12 månader. Förutsättningen för att erhålla lånet är att företaget och de ansvariga personerna (personen) är kreditvärdiga. Det krävs även en kreditvärdig borgensman. Vid lån över 200 000 kronor krävs minst två borgensmän som är kreditvärdiga. Företaget måste finnas i svenska Bolagsverkets register. Företaget som ansöker om krediten och borgensmannen/männen får ej ha betalningsanmärkningar.